Telefoonnummer

+ 31 6 33893725

E-mail

info@thumbsandneedles.nl

Openingstijden

Ma-vr: 9AM-7PM

Shiatsu therapie

  • Eerste consult en behandeling (75 minuten, incl intake ): €90
  • Vervolgconsult en behandeling (duurt een uur): €75

Japanse acupunctuur

  • Eerste consult en behandeling (duurt een uur, incl intake ): €85
  • Vervolgconsult en behandeling (45 minuten): €70

Behandeling voor kinderen

Shiatsu of acupunctuur behandeling voor kinderen tot 13 jaar: €50

Afrekenen

Graag afrekenen via tikkie of per toegezonden factuur. Er is geen pinapparaat aanwezig. Na de behandeling stuur ik de factuur per mail. Hiermee kun je het consult declareren bij je zorgverzekeraar.

Annulering van uw afspraak is kosteloos tot 24 uur voor de afspraak. Bij annulering binnen 24 uur of niet komen  opdagen wordt 100% van de gemaakte afspraak in rekening gebracht.

Vergoeding zorgverzekeraar

Bij een aanvullende verzekering vergoeden de meeste verzekeringen geheel of gedeeltelijk acupunctuur en shiatsu behandeling. Zie de lijst van verzekeraars bekijken.

De behandeling gaat niet ten koste van de eigen bijdrage: Shiatsu wordt vergoed vanuit het aanvullend pakket en wordt tot aan de maximale vergoeding zonder aftrek van het eigen risico vergoed. Een verwijzing van de huisarts is niet noodzakelijk. De nota kun je bij je verzekeraar indienen.

Accreditaties

Thumbs & Needles praktijk is geaccrediteerd door beroepsverenigingen:

  • VBAG
  • RBCZ

Klachten

Ik ben aangesloten bij de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG) en bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Het klachtrecht zoals beschreven in de wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) is door de beroepsvereniging (VBAG) geregeld. In navolging van deze wet ben ik voor de geschillencommissie aangesloten bij Quasir

https://mijn.vbag.nl/algemene-informatie/klachten.html